hard-disk-1071668_1920[1]

Recuperarea Datelor de pe HDD ori SSD

Recuperare fișiere șterse de pe PC sau SD card. Din întâmplare ați șters accidental unele fișiere importante? Nu ar trebui să fie o problemă, cu anumite programe de recuperare a datelor fișierele voastre pot fi recuperate.

Ștergerea accidentală a fișierelor nu este greu de făcut și este posibil să nu realizați că ați făcut-o până când nu veți avea nevoie din nou de acele fișiere. Dar din fericire, este posibil să le puteți recupera cu un anumit program din lista de mai jos, se poate recupera filme, pozedocumente pdfmuzică etc.

Chiar dacă este posibil ca Windows să nu poată vedea fișierele pe care le-ați șters, acestea sunt, de obicei, încă acolo pe hard disk și pot fi recuperate. Cu toate acestea, cu cât acționați mai repede, cu atât veți avea mai multe șanse să le recuperați. Și dacă aveți deja instalat un program de recuperare, este și mai bine.

Dar dacă fișierele voastre erau pe un SSD, atunci avem o veste proastă. Acestea funcționează în mod diferit de unitățile hard disk și driverele flash USB în timp ce efectuează un sistem pentru a elimina celulele neutilizate. Deși multe utilități de recuperare vor include SSD-uri în lista de medii pe care le pot recupera, este probabil ca orice fișiere recuperate să fie corupte.

Există programe gratuite dar și la plată, dar trebuie să fiți atenți înainte de a le instala și de a le utiliza, deoarece ați putea suprascrie fișierele pe care încercați să le recuperați.

Nu poți lucra? Computerul îngheață?

Te ajutăm noi să te întorci la muncă. Rapid și calitativ.