JMC Production are 3 calități
care ne deosebesc de concurență

1. Avem o experiență vastă

JMC Production a fost înființată în 2012 din viziunea fondatorului Robert Bogdan Sandu de a construi o agenție locală de service și reparații axată pe servicii de neegalat, soluții personalizate și rezultate remarcabile.

Este imposibil să ne imaginam o zi de lucru fără calculatoare, imprimante, copiatoare, faxuri. Aceste echipamente sunt mijloace de comunicare și productivitate esențiale, iar rolul lor este acela de a eficientiza activitatea companiei sau a utilizatorului.

JMC Production este furnizor de servicii specializate de instalare, depanare și întreținere a echipamentelor de printare și copiere, calculatoare, laptopuri, etc. având o echipă de specialiști cu experiență de peste 10 ani în acest domeniu. Vă acordăm tot suportul nostru pentru a prelungi durata de viață a echipamentelor periferice prin operații de reparare, întreținere și mentenanță periodică.

Prin politica pe care am adoptat-o, scopul nostru este de a construi relații pe termen lung cu clienții noștri prin contracte de mentenanța și asistență tehnică.

A avea un contract de service înseamnă siguranța faptului că aveți un expert care să soluționeze defecțiunile echipamentelor de printare și copiere, a rețelei de calculatoare și chiar a calculatoarelor, un specialist pe care vă puteți baza.

  • Analiza inițială gratuită;
  • Evaluare permanentă a gradului de uzură a echipamentelor;
  • Se asigură buna funcționare a echipamentelor prin revizii periodice;
  • Remedierea defecțiunilor mecanice și electronice apărute;
  • Reumplere cartușe și recondiționare;
  • Curățare sistem optic și laser unit;
  • Înlocuire fuser / fixing film;
  • Recondiționare/Curățare/Înlocuire cilindru;
  • Recondiționare/Curățare/Înlocuire unitate imagine;
  • Consiliere tehnică și de vânzări.

2. Specialiști IT Certificați

Fără o cunoaștere aprofundată a tehnologiilor de rețea, IT, electronică și confirmarea acestor cunoștințe, un specialist poate dăuna clientului. Competența specialiștilor noștri este confirmată de certificatele ghidului mondial dar și de experiența technicienilor noștri.

Calitatea materialelor utilizate, a serviciilor oferite dar și a aparaturii de care dispunem și a efortului depus pentru a realiza dintr-un simplu plan ceva măreț ne îndeamnă să aplicăm un preț convenabil atât clienților, cât și firmei noastre.

Dispunem de toată aparatura și infrastructura necesară, de cunoștințe și experiență pentru realizarea oricărei lucrări de instalare, mentenanță sau reparație. Ne mândrim cu o echipă de profesioniști, înalt calificați și certificați în domeniile lor de activitate.

Serviciile oferite de noi vin în ajutorul tuturor categoriilor de clienți care vor să-și mențină activitatea neîntreruptă, încercând și reușind totodată să fim un sprijin nu doar pentru firme cât și pentru clienții persoane fizice.

Ne-am ales cei mai buni oameni care să ne reprezinte. Oameni cu o vastă experiență, printre multe altele, în IT, mentenanță dar și relații cu clienții.

Prețurile practicate de firma noastră vor fi mai mici decât cele ale concurenței, iar gama de produse și servicii va fi foarte diversificată și în continuă schimbare.

3. Reparăm toate marcile populare

Suntem mândri că putem repara aproape orice model de computer sau laptop. Avem întotdeauna o mulțime de piese de schimb, monitoare, plăci de bază și multe altele.

Suntem o firmă de servicii IT ce dorește afirmarea pe piață prin calitatea serviciilor prestate, dialogul activ cu clientul, profesionalismul și tehnologia de vârf implementate in sisteme informatice scalabile, sigure și ușor de utilizat.

Putem fi astfel considerați un furnizor complet, la care, cu un singur apel, un client poate achiziționa toată gamă de soluții IT&C de care poate avea nevoie.

Oferim clienților noștri o gamă largă de produse pentru birou (calculatoare, laptopuri, monitoare, componente, imprimante, multifuncționale, servere) precum și produse active sau pasive de rețea (cabluri și conectică, switch-uri, rackuri, electrice, jgheaburi de cablu șamd) dar și o gamă largă de echipamente periferice, software-uri, programe, etc.

CE SPUN CLIENȚII NOȘTRI?

Sute de clienți satisfăcuți