Cele 3 calități care ne deosebesc de concurenți

1. AVEM EXPERIENȚĂ VASTĂ

JMC Production s-a format pe baza viziunii fondatorului Robert Bogdan Sandu de a construi o agenție națională de service și reparații axată pe servicii de neegalat, soluții personalizate și rezultate remarcabile.

Peste 10 ani de experiență în mentenanța, întreținerea și reparația de calculatoare, laptopuri și/sau imprimante. Încărcare cartușe imprimantă, instalare sistem de operare, software și hardware.

Calitatea produselor folosite, a serviciilor oferite dar și a efortului depus pentru a realiza dintr-o problemă un moment de bucurie, ne îndeamnă să aplicăm un preț convenabil atât clienților, cât și nouă.

În orice afacere, clientul este piesa de bază pentru buna funcționare a firmei.  De aceea punem foarte mare preț pe clienții noștri, tratându-i cu același respect cuvenit, pe toți, noi sau vechi!

2. SPECIALIȘTI CERTIFICAȚI

Fără o cunoaștere aprofundată a tehnologiilor de rețea și confirmarea acestor cunoștințe, un specialist poate dăuna clientului. Competența specialiștilor noștri este confirmată de certificatele acestora în corelanță cu cerințele EU.

Suntem înalt instruiți în reparația și mentenanța de calculatoare și notebook-uri, întreținerea, curățarea și reumplerea cartușelor de imprimantă, instalare sisteme de operare, programe și hardware.

Tocmai de aceea asigurăm mentenanță pentru societați comerciale la cele mai bune prețuri, atât prin intervenții la sediul clientului cât și remote.

De asemenea asigurăm un timp minim de răspuns în caz de necesitate. Asigurăm repararea problemelor survenite în funcționarea sistemelor PC, (curățări fizice, verificări soft, curățare fișiere temporare), depanări hardware , depanări software, devirusări.

3. REPARĂM TOATE MĂRCILE POPULARE

Suntem mândri că putem repara aproape orice model de computer sau laptop. Avem întotdeauna o mulțime de piese de schimb, monitoare, plăci de bază și multe altele.

Executăm reparații PC pe toate mărcile de calculatoare desktop inclusiv Laptop. Reparații pentru calculator HP, reparații calculatoare Asus , Lenovo , reparații PC Toshiba și alte mărci de calculatoare.

Serviciul de reparații de calculatoare este oferit atât clienților persoane juridice cât și persoanelor fizice în cel mai scurt timp, deplasarea având loc cu un autoturism.

Timpul de reparație a calculatoarelor este de asemenea redus datorită experienței și calificării specialiștilor noștri.

CE SPUN CLIENȚII

Sute de clienți satisfăcuți.

No items

Please add some Testimonials items to show.